Cykelfest Bellevue Limhamn 1 oktober 2016

Har du hittat till denna sidan är det säkert någon som tycker du vore ett trevligt tillskott till Cykelfesten Bellevue - Limhamn lördagen den 1 oktober 2016. Cykelfesten är ett trevligt sätt att lära känna gamla och nya vänner i närområdet utan att behöva lägga ner för mycket tid och planering.

Anmälan - DET FINNS EN PAR-PLATS KVAR
Det finns plats för ett par till på cykelfesten 1 oktober (platsen är var 25 sept kl 10.00 iallafall). Först till kvarn - anmälan gäller först när den är bekräftad. Anmäl här!

När ni anmält er er ska ni också betala 300 kr/par. Betala in via SWISH 0705-757317, konto 9270-409 6090 eller ge 300 kr till någon av arrangörerna nedan. Pengarna går till fördrink, lokal samt musik och dryck till den gemensamma avslutningen. OBS! För att förenkla för oss arrangörer är vi tacksamma om de som planerar att vara med anmäler sig så snart som möjligt. Vi har en maxgräns på 50 par, först till kvarn!  Klicka på anmälda på hemsidan www.partydags.se så ser ni själva vilka som anmält sig och när det blir fullt. Blir det fullt återbetalar vi så klart pengar som kommit in för sent.

Planering
Ca en vecka före festen får varje hushåll i uppdrag av organisatörerna vilken rätt de ska bjuda på (antingen förrätt, varmrätt eller efterrätt) samt hur många som kommer (3-4 par inklusive värdparet). Gör något som kan göras i ordning i förväg och bara kan värmas/ställas fram - ni har bara 15 min försprång tills gästerna knackar på dörren... Det finns inga krav på några kulinariska mästerverk utan hellre enkelt och gott så att ni har tid att umgås med era gäster. OBS fördelningen av rätter kan ändras ända fram till sista dagen.

Genomförande
Klockan 18.00 samlas vi till fördrink vid Lagunens Småbåtshamn. Här delas också ut information om vilka som ska vara på vilken adress och när. Karta medföljer INTE, använd Google Maps. Klockan 19.15 ska förrätt serveras, klockan 20.30 varmrätt och klockan 22.00 efterrätt. Från klockan 23.00 är samtliga välkomna till öppen bar med livemusik och dans för gemensam avslutning (InStereo som spelade 2013 spelar igen). Det är till det sistnämnda de 300 kr går! Man cyklar givetvis mellan rätterna!

De som är ansvariga för nästa rätt bör avvika 15 minuter före övriga så att dessa har 15 minuter på sig att färdigställa rätten. M a o bör man förbereda så att man kan ha sin rätt färdig på 15 minuter. Tanken är att man ska träffa nya personer vid varje ny rätt. Det beror delvis på hur många som anmäler sig om det går att göra detta perfekt. Det är gästernas ansvar att komma i tid (prickprick) så att allt flyter smidigt för alla under kvällen. Det bör aldrig vara längre än 7 minuters cykelfärd mellan olika rätter.

Möjliga deltagare
Boende i Bellevue / Limhamn innanför gatorna Mellanhedsvägen, Bellevuevägen, Hyllie Kyrkoväg och Öresund. Endast vuxna är välkomna! Känner du någon som du tycker borde vara med - kopiera denna inbjudan och dela med dig!

Singlar
Cykelfesten är designad för jämna par. Är du singel och vill vara med - fixa en kompis du kan teama ihop med. Eventuella barn får sköta sig själva eller ha barnvakt denna kväll.
Mer info kommer löpande på www.partydags.se - det går även att kontakta oss via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tina o Anders Sjöberg - Madeleine o Anders Hiller - Malin o Pär Friis