Fixa bästa poolpartyt

Sommarens mest självklara fest är poolpartyt. Ett poolparty en varm sommardag är något som de allra flesta tycker är roligt. Bad, skratt, dans, god mat och goda drinkar är något som hör poolpartyn till. Med rätt förberedelser kan ditt poolparty bli en av sommarens höjdpunkter. Det är viktigt att tänka på allt från vilka drinkar du ska bjuda på till vilken bikini som du ska bära. Hitta en riktigt snygg bikini som framhäver dina fina former. Det finns många snygga bikinis att välja på denna säsong.

Inred poolområdet trivsamt

Atmosfären kring poolen är viktig när det kommer till poolpartyn. Det är inte alla som vill bada när det är poolparty så det är bra om det finns mysiga sittplatser runt poolen. Det kan vara trevligt att skapa små sittgrupper där människor kan sitta och småprata med varandra. Om du har tillgång till loungemöbler är det perfekt att ha.

Dekorationerna gör hela feststämningen

Dekorationerna runt poolen och sittplatserna spelar en viktig roll för stämningen. Ett tips är att du väljer en temafärg eller ett tema som genomsyrar hela dukningen och dekorationerna. Använd din fantasi för att få till en festlig stämning. Gästerna kommer garanterat att uppskatta din ansträngning. Du kan exempelvis använda lyktor, ljusslingor, girlanger, heliumballonger, lampor, ballonger, vimplar och blommor. Att bygga upp en trevlig bar där gästerna kan hämta svalkande drinkar är också en bra idé.

Fyll poolen med badleksaker

Poolen ska du fylla med badringar, uppblåsbara djur, flytande drinkhållare, badmadrasser och andra flytande badsaker. Det finns väldigt många sådana badsaker att köpa. Musiken är ett viktigt inslag på festen. Bra ljud och en blandad spellista är avgörande för att få igång festen ordentligt. Om du vill lyfta festen ännu ett snäpp kan du anlita en DJ som spelar. När det kommer till maten finns det massor att bjuda på. Grillat, plockmat eller buffé är perfekt när du ska anordna poolparty.

flash-blog