Partykänsla i gymmet

Du har äntligen bestämt dig för att inreda ett av husets rum till gym. Nu ska träningen bli av på allvar eftersom du sparar både tid och pengar på att inte behöva åka in till gymmet. När du väl har ställt in maskinerna i rummet är det något som ändå inte känns riktigt rätt. Hur får du till en rätta partykänslan? Den där känslan att nu ska du ge järnet och inget ska stoppa dig. Läs mer här.

Höj motivationen med rätt golv

Hur ska ett rum eller en lokal med en tråkig och utsliten plastmatta kunna ge dig träningsfeeling och höja din motivation? Trots att du har fixat speglar, rätt belysning och ordnat maskinerna du behöver räcker det inte ända fram. Det som saknas är helt enkelt rätt gymgolv för att få dig att prestera bättre genom att fixa gymkänslan. På gorillasports.se kan du hitta ett stort utbud av både gymgolv och skyddsmattor.

Olika typer av gymgolv

Gorillasports.se säljer två olika typer av gymgolv. Den ena varianten är ett träningsgolv med en något hårdare yta som dessutom är halkfri. Golvet är också ljud- och stötdämpande samt tillverkat av så kallat EVA-skum. Den andra varianten består av ett set med åtta delar av en mjukare matta när du känner att du gärna sitter på golvet och utför din hemmaträning. Gymgolv ger inte bara rätt känsla i lokalen eller rummet utan fungerar också som ett utmärkt skydd om du skulle råka tappa kettlebells, viktskivor eller hantlar. Även om du bara förvarar dem på golvet kan de slita på ett vanligt golv som plastgolv eller parkett, vilket du lätt kan undvika genom att satsa på ett tåligt gymgolv istället.

Fördelar med hemmagym

Det finns många fördelar med att kunna träna hemma och slippa ge sig iväg för att det ska bli av. Den främsta fördelen av dem alla är att ett hemmagym är så lättillgängligt. Det är egentligen samma utmaningar du står inför med din hemmaträning och det handlar om disciplin och regelbundenhet. Den rätta partykänslan börjar med dig så se till att ladda upp med riktigt bra musik och ett rejält gymgolv.

flash-blog