Fyra saker du aldrig bör göra på nattklubben

Att gå på krogen och nattklubbar är roligt för såväl ungdomar som gamla rävar. Det finns några saker du aldrig ska göra när du är ute och svänger dina lurviga. Är du en festprisse har du säkert redan bockat av några punkter, men försök tänka på det i framtiden!

Lägga ifrån dig din väska

Det kan ses som en självklarhet. Ens nya, dyra handväska är inte något man vill bli av med. Men där alkoholen går in går ibland vettet ut, och alldeles för många tappar bort sina väskor på klubben och får dem stulna. Håll i den!

Inte ha uppsyn över drinken

Det här har du säkert hört sen dagen du blev gammal nog att komma in på krogen; håll i din drink! Om du är medveten om att du lämnat den utan uppsyn så chansa inte, utan gå och köp en ny istället. Man vet aldrig vem som kan ha lagt något i den.

Bråka med vakterna

Krogvakter får ta emot mycket verbala och ibland fysiska slag. Glöm inte bort att vakterna bara gör sitt jobb, och om du är berusad har du förmodligen lite sämre omdömesförmåga än vad de har. Lyssna på vad de har att säga och försök kompromissa vid eventuell diskussion snarare än att bråka.

Stanna för länge

Självklart ska du inte dröja dig kvar efter öppettiderna, men vi tycker också du ska tänka på ditt egna välmående. Är du trött, på dåligt humör eller helt enkelt känner dig nöjd och färdig med kvällen? Call it a night och åk hem! Du slipper eventuella snefyllor eller att något dåligt händer, och du kommer tacka dig själv nästa dag.

Sist men inte minst, glöm inte bort att ha roligt och ta hand om dig själv och dina medmänniskor.

flash-blog